Saturday, March 19, 2011

Makan2 @ That Little Gerai (TLG) AU5

baru2 ni terbaca review restoran ni kat blog catz.. laa tak jauh dr rumah rupanya. mmg biasa pergi syed bistro yg terletak dekat that little gerai tp gerai ni buka waktu mlm, dan mlm2 jarang ke area situ..

lamb chop.. boss suka.. tip top

grilled chicken.. me love it too

spaghetti bolognese.. su na order tp sempat lg pau sikit hehe

dan yg tak ada dlm menu : lasagna... hikss.. taktau pulak tak ada lam menu tp sbb dah tanya, chef pun bersusah payah sediakan.. tenkiu.. tenkiu.. kurang2nya dpt merasa western food yg betul2 sedap. patut le penuh aje pelanggan. kurang2nya nanti tak ada la rasa nyesal tak sempat merasa lasagna ni sblm kami pergi huhuhu...
more info on TLG : check out their website or facebook.

fish n chips

6 comments:

Aidy said...

Thanks for the write-up..really appreciate it.

Those are some cool pictures. I might wanna use them ;)

Thx again..Salam.

umiyumi said...

Salam Chef,
U r welcome.. :) good food must be shared especially sbb bkn senang nak dpt. u can use the pic anytime, no prob ;)

DadaIQ said...

Salam Umiyumi
Terimakasih kerana sudi singgah di TLG dan terimakasih sekali lagi kerana mempromosikan TLG di blog anda.

Adik Chef :-)

umiyumi said...

Salam..
sama2.. no prob. kalau tmpt mkn sedap2 ni mesti kena promote ;)insyaallah balik sana nanti kami akan ke TLG lagi. kalau dah buka restoran nanti jgn lupa update or maintain the name ke ok gak. senang nak cari.
all the best fr yr biz!

Uncle said...

been to this place with catz...food is excellent..chef is friendly...a sure visit again!

umiyumi said...

hi uncle,
tq for being here. i agree with you about TLG. and actually we learnt abt TLG from catz' review ;)