Friday, May 09, 2008

Fridge Magnet @ Umiyumi


Lobster and strawberry juice


Avon FM


Eye on Malaysia



Crab anyone? Buy at pasar malam, 2 for RM5



Souvenir from atie :)



Avon FM



McD


And of course, from CH ;)








p/s: psstt.. tak de koje punye pasal, amik gambar FM le..

btw I also collect key chains. kalu ade sape2 yg murah hati dan sudi nak sumbang (manatau maleh nak simpan ke atau nak buang) sy sgt2 lah hargainya thee hee hee..

5 comments:

faizabelle79 said...

wow..byknyer fridge magnatic dier..suka kumpul yek..me tooo..

el the man said...

Wah, bestnya. Saya pun memang kaki kumpul fridge magnet. I'll try to take the effort and take some pictures to upload.

lthemanz
fyi-penang

umiyumi said...

oo ada geng jugak ye.. bagus la camtu. nanti upload lah all yr collections boleh nak tgk :)

Fena said...

wah..comeinyer...tak tau apsal fridge saya, bila letak magnet, permukaan dia jadik macam berkedut gitu..last2 saya tak taruh la..takut jadik lagi rosak..:P

umiyumi said...

kitty, meh sini lak letak kat fridge sy gerenti tak ada kedut2 hehehe