Sunday, April 26, 2009

Sunday outing

memandangkan semalam tak sihat, terpaksa la bawa budak2 makan fastfood. lagipun sian le diorg dok terperuk kat rumah aje.

kebetulan dpt le makan kat restoran a&w yg baru dibuka kat jusco au2

yiyi ni makan slow aje.. keje dia pegi basuh tangan

dan si awe ni seme fries termasuk yg orang punya pun dibantainya.. dgn rambut yg pendek, makin bulatlah muka dia. katanya nak potong rambut mcm mawi :p

2 comments:

haslina razali said...

perggghhhh lama giler tak makan A&W belah sini last time ada kat sp tapi dah tutup kurang dapat sambutan aku rasa dulu dulu aku suka gi makan yg kat stesen ketapi tuh especially suka dia punya rootbeer float sedap tul... lagi dia punya onion ring eeeee terliur laaa umi nanti aku datang umah ko nanti ko belanja aku makan A&W eh eh eh boleh eh?

umiyumi said...

haah best le mkn A&W ni esp waffle dgn aiskrim dan float dia. fuhh ye le dulu pegi kat ktm gak hehe.. nak suruh umi belanja meh le, pastu kak ina la bayar hahaahaha