Sunday, February 15, 2009

Mat-mat hensem


5 comments:

Jun said...

amboiiii...posing2 tu...hi umi...akak singgah malam2 ni kejap...

umiyumi said...

hai kak jun.. terima kasih sbb sudi jenguk blog umi yg cacamerba ni hehehe..

haslina razali said...

umi mmg handsome but yiyi posing tak brapa pandai lagi jgn si awe ye ye jek ada harapan jadi model in d future hehehehehehehe habislah ko umi tak larat tepis laa makwe yg syok kat dia esok

umiyumi said...

haha skrg pun dah tak larat dah, dia kata dah ada makwe adoi tak larat la nak layan hari2 makwe tu dok lambai2 kat dia kuang3 :p

Fena said...

wah wah wah...:P