Sunday, February 22, 2009

Udang goreng (Fried prawn with ginger)

up close..

Resepi dinner yang simple tapi cedapp.. tapi gambar sedikit serabut daa.. tak sempat nak letak elok2 dalam piring sbb nasi panas2 dah dok tunggu..
p/s: biasa la letih balik kije - sampai rumah dah kul 7 mlm woo..perut pun dah keroncong, dangdut seme aderr

6 comments:

haslina razali said...

eeee rajinnya makcik umi masak nanti auntie lina datang makan eh eh eh? bila nak sampai kl pun tak tau hehehehehehe

haslina razali said...

cimple and cedap mah pren

++ Diamond ++ said...

sedapnyaaa... yummy!!!

umiyumi said...

tenkiu tenkiu hehehehe

Fena said...

mengamcam abess ni...hehehhe...btw, makcik dah bersalin 21hb feb ari tu..baby boy 3.62kg..semangat tak? hohoho....nie tgh berileks2 sambil menternak badan...

umiyumi said...

tahniah kitty sbb dah selamat melahirkan dan dpt baby boy pulak tuu.. wahhh mesti shasha dan ameera sonok sakan dpt adik yerr. selamat menternak badan ye kitty ala nanti dah abis pantang sure cepat aje slim balik.. harap2 la. kalu tak slim pun takpe, ada geng.. hehehehe :D