Friday, July 03, 2009

Me sons

yiyi dengan jubah dan kopiah muaz yg mama wawan bg. harini mama panik sbb uncle ravi suruh kawan dia pick up yiyi kat skolah pastu dah sejam lebih tak sampai rumah mama wawan lagi.. ee ngeri la takut yiyi hilang le mana nak cari anak mama busyuk ni

abe awe dan hasil kerastangan kat sekolah. pasni kena makan sayur kalau nak tengok transformers okeh

ni amende ni abe? oo plastisin yang ditampal kat bahagian bawah botol mineral yg dipotong dan dihias dengan segala mak nenek stars la labuci la labu labi la hehehe pasni abe boleh le buat simpan pensel yek.. jenuh mama nak kutip pensel atas lantai..tak larat la

2 comments:

haslina razali said...

alamak yiyi lost in action ke umi? pehtu kul brapa dia balik? adoi kalau ilang budak mata besar tu mau meroyan si umi.... lawa laaa project abg awe...very rajin...

umiyumi said...

transport yiyi dah tukar pulak. tahun ni dah 3 kali la. hampeh tul.. mmg la tak leh bayang kalu budak kecik tu ilang eee sape nak peluk cium umi hari2. si awe tu buat projek skolah. dia ni kalu bab ni rajin le, buat homework malas sikit :p