Monday, December 22, 2008

Jom ke 'France' :)





Harap2 akan dapat postkan gambar yang lebih sharp selepas ini :)

6 comments:

haslina razali said...

jom kita pi yahoooo jumpa di sana di sana

umiyumi said...

jom kita pegiii.. jommm.. kak ina nak p bila tu? ehehehe

haslina razali said...

kui kui kui tak tau lagi laa yang

umiyumi said...

tunjuk la gambo kat suraya lagi he he he

haslina razali said...

tak hingin aku hari tu diskus nak gi sarawak just me and papa dia pun dia dah muncung dia kata ingat dia takde keinginan ke nak pi sana? alamak tensen tul aku... sume nak ikut last2 aku kata kalau adik nak jalan rata2 belajar pandai2 pehtu pegi sendiri... dia nak jadi doktor tapi tak tau doktor apa lagi aku suruh dia jadi doktor gigi dia takmo bukan apa kot mama dan papa nak wat gigi palsu ke mende boleh dapat free kakakakakakaka

umiyumi said...

jadik vet ke boleh gak lgpun kat umah kak ina kan ramai 'budak2 nakal' tu :D