Sunday, January 24, 2010

Ikea's Grilla N Pan


entry khas untuk sue, kalu berkenan grill pan yg murah bole le beli kat ikea

handle bole lipat lagi, senang disimpan

made in china ehehe .. tolong promote plak. ye la umi sblm ni telan air liur gak tgk grill pan, nak pakai pun bkn selalu. bila tgk kat ikea ada yg murah sikit, apalagi... terus sambar le. janji bole pakai.

harga : RM75

[Klik untuk detail]

p/s: harap abaikan kesan2 comot tu ye hehehe..

5 comments:

blogresipi.com said...

Yang ni murahnye...kite ada tgk gak kat kat umah kak sue... beli yg ni pun dah cukup rasanya. lagipun pakai grilling pan ni skali skala tahan lama juga.bestnye bestnye :D

umiyumi said...

haah ijan.. beli yg tak branded murah la sikit, janji bole pakai.. hehehe

Sue @ Nenie said...

Salam Umi..
Sorryyyy 2~3 hari ni bz siket..So tak sempat bertenet....apa lagi nak jalan² kat blog...Baru hari ni sempat masuk sini....

Terima kasih juga untuk info ni....

Cantik....Iyalah kan..Dah namanya tekak melayukan...Mengrill ni bukan selalu kan? Jarang²...

Sukeee sukeee sukeeee

Sue @ Nenie said...

Umi,
Pasal oven tu...actually yang ada kipas memang bagus macam MamaFami cakap....Nak amat² berguna bila nak buat kuih² tradisional....

Tapi apa² pun pilihan dan minat ditangan masing kan....

Dan yang ada function grill tu...itu terpengaruh ngan CMG lah tuuuu..HaaaHaaaHaaaa

umiyumi said...

salam sue, pasni umi kalu ada rezeki lebih, nak beli oven besar yg cm bakar bahulu kat shopping complex tu hehehe.. tp, nak letak kat mana ntah la kuang3