Monday, March 23, 2009

Bookstores @ Chowrasta

This is my favourite place since I was a kid. It's a haven of old and new books.. :)

What would u like? just tell them which author are u looking for

and i bought 2 new books

3 comments:

hapPY zuRa~~ said...

huii.. jelez2.. kak umi, mahal x buku2 ctu? klu yg new one compared to dkt MPH ke, Borders ke, mane lagi murah? ke same je? teringin nye nk pegi....

haslina razali said...

umi mesti ko tak tau nak beli mana satu kan? aku selalu laki aku bagi limit 100 jek kalau nak beli just imagine... buku tu thousands tuh... jadi a bit confuse laaa pehtu mau 3-4 jam aku kat situ that's why kalau pegi chowrasta aku tak pernah bawa anak2 sebab depa nanti bising boring laa mende...

haslina razali said...

zura selalunya buku kat situ cost about 10 ringgit cheaper selalu beli kat kedai dalam 35 kat situ bleh dapat 20 the most kadang 15 pun boleh kena pandai bodek uncle tu lepas tu kata cam tak besa uncle i selalu mai tau... hehehehehe dia mana prasan ramai org gi tuh...