Thursday, March 12, 2009

Ikan bilis masak asam
time tak lalu makan @ tak ada idea nak makan apa, buat yang ni pon sodap.. nak lebih sodap, tambah bawang dan cabai kering. :)

3 comments:

haslina razali said...

ah ah yg camni selalu aku goreng ngan cili api, bawang, pehtu letak cuka jek make sure ikan bilis tu ranggup ranggup fuhhhhh makan tak hinggat beb sodapnya menjilat jari kena ngan nasi panas hmmmmmm

umiyumi said...

oo menjilat jari ye.. orait la tu jangan tak cukup2 p jilat jari org pulak dah la HAHAHAHA

haslina razali said...

eh jilat jari org takpe jgn jilat jari kaki hahahahahahahaha