Monday, March 16, 2009

Ramekin





ohohoho macam bercinta lak dok cari mende ni.. helppp.. my hubby kata apa la dah tua kot minat pinggan mangkuk ni.. dia panggil mende ni mangkuk.. hahaha bah jgn marah aa.. nanti bawa mama cari sampai jumpa.. :D

(note : dah dpt clue nak cari kat mana tapi 2 kali pegi kedai tutup lak.. fuhh silap lak tak baca betul2 bila biz hours) :p

2 comments:

haslina razali said...

yang mende alah ni bukan ke kat klcc sony centre ke mende tu ada ke aku nampak? ke aku tengok kat berjaya times squares punya parkson eh?

haslina razali said...

cakap ngan hubby never say tua but kata dah matured