Saturday, August 15, 2009

Laksa
dah lama tak makan laksa. so menu hari sabtu ialah laksa.. fuhh... best gilosss

6 comments:

ai said...

Kalau masak laksa sendiri mmg best!!! Ikut citarasa tekak..(tp aku dh lama x masak laksa kak...blender aku rosak..huhuhu)

haslina razali said...

dearest sis u are so rajin and laksa u nampak sedap even aku yg tak suka laksa ni pun agak terliur gak tengok hehehehehhehe

umiyumi said...

ai : lor blender rosak rupanya. takpe leh tumbuk dgn lesung pun bole :)

kak ina : hehe tenkiu sis, mmg sodap, makan sampai tak hengat pastu tahan le 2-3 bulan baru le tingin balik :D

blogresipi said...

Laksa tuh kak Umi... bestnye ada bunge kantan!!!

Chik Mi said...

umi bestnya laksa kita pun sukeeee laksa

umiyumi said...

ijan : k umi mmg suka bunga kantan. kalu laksa tak boh daun lain pun tak apa dah janji ada timun dan bunga kantan :)

Chik Mi : hehehe nak wat cemana dah negeri kita kan famous dgn laksa :)