Monday, January 26, 2009

Hot and Cold


ikan terubuk goreng asam jawa

fried chicken

just to drool a lil' bit. those fish and chicken were fried by my hubby. yeapp.. all the frying work in the kitchen is definitely in his department. yumm yumm.. (that's the time when I can be lazy and watch tv he he he)


waffle with ice cream (a&w)

3 comments:

haslina razali said...

umi camno nak goreng asam jawa tak faham.... alangkah bestnya kalau hari hari hubby kita masak kan kan kan aku pun teringin gak laze around huhuhuhuh

umiyumi said...

kak ina, ikan tu lumur je sesedap rasa dgn asam jawa dan garam, pastu goreng rangup2.. kaler itam tak lawa, tp rasanya fuiyooo.. sekali ratah, abis sepinggan hahahaha

haslina razali said...

tulah can imagine for sure rangup cam keropok ni lebih makan lauk dari nasi kalau camtu sebab sedap