Sunday, January 11, 2009

Kopi Cat Cafe


Akhirnya, setelah sekian lama terliur tengok hidangan kat Kopi Cat sepertimana dipaparkan dalam majalah Rasa, maka kami pun telah sampai ke sini semalam.

Seksyen 3, Bandar Baru Bangi (dari tepi jalan pun dah nampak)



Yiyi dgn spek itamnya, menjadi perhatian


Soda gembira aka sirap bandung


mushroom soup with 2 slices of garlic bread, RM5.50 (1 keping kena sambar dgn abe awe aka muffin)

mine, bihun soup.. mmg menarik (RM4.90)

for the boys, semestinya spaghetti (RM10.50)
for hubby, lamb chop (RM13.50)

ice blended coffee (RM5.50)
Overall, hubby bg 3 bintang untuk lamb chop dan 3 1/2 bintang untuk bihun sup. me? tak tau nak bg rating sbb kenyang giloss, x leh nak pk.. hehehehe

3 comments:

haslina razali said...

nampak cam sodap laaaa lainkali balik nak gi laaa

Fena said...

sirap bandung, ice blended ngan mushroom soup nampak mengancam..yg lain2 macam so-so aje....hehehhehhe....kena try dulu ler kan kan kan...

umiyumi said...

kena try sebelum dan selepas bersalin la.. sbb org mengandung punya taste ni kdg2 lain dr yg lain hehehe..