Wednesday, January 07, 2009

Menu Diet
Ni menu diet tiru kak ina lah ni.. roti makan dgn ayam masak kicap. nyumm nyumm mmg sodapp..tengok tu, roti pun dah 3 keping. dah abis makan, tambah roti dan ayam lagi. camtu kira boleh diet gak ke kak ina?
kira aci lah nooo.. hehehehe

1 comment:

haslina razali said...

ehem dearest friend of mine hehehehe wey dah makan sampai keping2 diet apa tuhhhhh aku makan max pun 2 keping jek tau pehtu aku bantai minum air bebanyak sekarang ni rumah standby buah ngan yogurt kalau lapar aku tibai makan mende tu hehehehehehehe